Tervetuloa RecQ:n tiimiin!

Jos et kuulu vielä meihin, ota yhteyttä ja liity mukaan Suomen suurimpaan lääketeollisuuden ammattilaisverkostoon. Liitä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja CV:si – me hoidamme loput.

Miksi RecQ?

Olemme olemassa sinua varten. Tarvitsemme vain yhteydenoton, jonka jälkeen tutkijamme alkavat kartoittamaan juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia. Emme koskaan tarjoa töitä osaamisesi ulkopuolelta, vaan pidämme huolen siitä, että ammattitaitoasi hyödynnetään niin, että jokainen osapuoli on tyytyväinen.

Tarjoamme mahdollisuuksia työntekoon joustavasti, etsit sitten osa-aikaista tai täysipäiväistä työtä. Lisäksi autamme mielellämme työntekijöitämme esimerkiksi oman firman perustamisessa ja kouluttautumisessa, sekä toimimme aina yhteyshenkilönä tutkijamme ja asiakkaamme välillä.

Miten haen?

Liitä yhteystietosi ja CV:si alla näkyvään yhteydenottolomakkeeseen. Soitamme sinulle kahden työpäivän sisällä selvittääksemme uratoiveesi, koulutuksesi ja taustasi luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä

Liitäthän yhteystietosi ja CV:n mukaan PDF-muodossa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi myös kasvotusten tai puhelimitse!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.