Tutkimusosaaminen

Kiireellisissä ja tarkkuutta vaativissa lääketutkimuksissa on erityisen tärkeää, että tutkijoilla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kandidaattimme ovat aina soveltuvia juuri kyseiseen tutkimusalaan, jolloin asiakkaaltamme ei kulu turhaa aikaa kandidaattien validointiin, eikä ylimääräistä työtä tutkijoiden opastamiseen.

Rokotetutkimukset ja onkologia

On tärkeää, että tutkimushenkilökunta osaa ottaa huomioon projektin erityispiirteet. Rokotetutkimukset vaativat usein erityistä tarkkuutta, sillä pienetkin virheet suurissa ihmismassoissa saattavat tulla kalliiksi. Syöpätutkimuksissa tutkijan tulee ottaa huomioon hoidon sivuvaikutukset ja usein myös muut sairaudet.

Olemme työskennelleet Suomen suurimpien rokotetutkimusten parissa, sekä toteuttaneet useita syöpätutkimuksia pienten klinikkojen ja suurimpien yliopistollisien sairaaloiden kanssa.

 

Diabetes ja sydäntaudit

Tutkijamme ovat aina helposti lähestyttäviä ja luotettavia asiakaspalvelijoita. Tämä on tärkeää esimerkiksi diabetestutkimuksissa, joissa haasteena saattaa olla potilaiden saaminen tutkimukseen mukaan. Sydäntutkimuksiin tarjoamamme kandidaatit ovat perillä tutkimusalan käytännöistä ja laitteistosta.

Olemme toteuttaneet kaikkien faasien sydäntautitutkimuksia Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja olleet mukana markkinoiden johtavien lääkkeiden kehityksessä Suomessa.

 

Muut tutkimukset

Mikäli projekti vaatii erityisosaamista, koulutamme kandidaattimme tehtävään yhdessä asiakkaan kanssa. Tarjoamamme CRA ei joudu kysymään lääkäriltä apua, vaan auttaa ja toimii yhteistyössä hänen kanssaan haastavimmissakin tutkimuksissa.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi myös kasvotusten tai puhelimitse!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.